Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Rendszergazda szolgáltatások - rendszerfelügyelet


Elégedetlen rendszergazdájával?
...vagy egy megbízható, hozzáértő, pontos rendszergazdát szeretne cégének, aki mindent tud az informatikáról és költséghatékony módszerekkel dolgozik?
Ha igen, úgy kérjük, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, mert nagyvállalati tudással rendelkező, KKV-k informatikai igényeire szakosodott szakértő rendszergazdákat biztosítunk Megbízóinknak már több, mint 15 éve!

Kérjük, kattintson a lenti sárga gombra és a lenyíló ablakban adja meg a cégénél megoldandó informatikai problémát/feladatot, valamint elérhetőségét, és mi azonnal jelentkezünk és segítünk Önnek ezeket megoldani! Kattintson és érdeklődjön!

Szeretnék bővebb információt kapni!
Szeretnék bővebb információt kapni!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Probléma vagy feladat:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Milyen cégeknek ajánljuk az informatikai rendszergazda szolgáltatásunkat?

  • Ahol már öt számítógépet üzemeltetnek és nincs olyan kolléga, aki naprakész tudással rendelkezik az informatika minden területén

  • Akik már megtapasztalták, hogy milyen az, ha csak egy fő informatikai rendszergazda van a cégnél és távollétében összeomlott a rendszer

  • Akik költséghatékonyan szeretnék megoldani a informatikai rendszerük felügyeletét, működését.

  • Ahol nem fordulhat elő, hogy pár óráig ne dolgozzanak a kollégák a számítógépeiken


Miért a Master-IT-t válassza Informatikai Rendszergazdai Szolgáltatójának?

  • Mert ár/érték arányban a legmagasabb szinten szolgáltatunk és Ügyfeleink velünk nemcsak biztonságot, de egy hosszútávon gondolkodó, informatikai kérdésekben magas szinten jártas stratégiai partnert is kapnak.

Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...


Rólunk mondták
Pogány András
Lead Generation Kft.,
ügyvezető
A speciális tevékenységüknek megfelelő, betonbiztos rendszert kellett építenie a Master-IT csapatának, amibe a megismerkedésünk előtt, egy-két informatikai cégnek már beletört a bicskája. De ők tökéletesen megcsinálták. Gratulálok. Azt tanácsolom, minden olyan cég nézze meg, próbálja ki, mit tud a cég, akinek bármilyen gondja van a jelenlegi rendszergazdájával, vagy csak IT költséget szeretne csökkenteni! Fontos, hogy a Master-IT soha nem hagyott cserben, amit kértem, mindig mindent, határidőre megcsinált.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.