Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Rendszergazda szolgáltatások - rendszerfelügyelet


Elégedetlen rendszergazdájával?
...vagy egy megbízható, hozzáértő, pontos rendszergazdát szeretne cégének, aki mindent tud az informatikáról és költséghatékony módszerekkel dolgozik?
Ha igen, úgy kérjük, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, mert nagyvállalati tudással rendelkező, KKV-k informatikai igényeire szakosodott szakértő rendszergazdákat biztosítunk Megbízóinknak már több, mint 15 éve!

Kérjük, kattintson a lenti sárga gombra és a lenyíló ablakban adja meg a cégénél megoldandó informatikai problémát/feladatot, valamint elérhetőségét, és mi azonnal jelentkezünk és segítünk Önnek ezeket megoldani! Kattintson és érdeklődjön!

Szeretnék bővebb információt kapni!
Szeretnék bővebb információt kapni!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Probléma vagy feladat:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Milyen cégeknek ajánljuk az informatikai rendszergazda szolgáltatásunkat?

  • Ahol már öt számítógépet üzemeltetnek és nincs olyan kolléga, aki naprakész tudással rendelkezik az informatika minden területén

  • Akik már megtapasztalták, hogy milyen az, ha csak egy fő informatikai rendszergazda van a cégnél és távollétében összeomlott a rendszer

  • Akik költséghatékonyan szeretnék megoldani a informatikai rendszerük felügyeletét, működését.

  • Ahol nem fordulhat elő, hogy pár óráig ne dolgozzanak a kollégák a számítógépeiken


Miért a Master-IT-t válassza Informatikai Rendszergazdai Szolgáltatójának?

  • Mert ár/érték arányban a legmagasabb szinten szolgáltatunk és Ügyfeleink velünk nemcsak biztonságot, de egy hosszútávon gondolkodó, informatikai kérdésekben magas szinten jártas stratégiai partnert is kapnak.

Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...


Rólunk mondták
Csizmadia Zsolt
Fogarasi Ép-GéPéSz Kft.,
ügyvezető
Azt szeretem a Master-IT csapatában, hogy mindig sokkal hamarabb reagálnak a problémáinkra, mint ahogy a szerződésben rögzítettük. Olyan cégeknek is ideális partner vagytok, mint cégünk, a FOGARASI Ép-GéPéSZ Kft., akiknek az összes országos telephelyén ugyanolyan magas színvonalú IT szolgáltatásra van szüksége és az egyes telephelyeken zajló munkákról, egy kézből kapunk rendszeres, naprakész tájékoztatást! Azért dolgozom már velük évek óta, mert nagyon jó áron adják a piacon elérhető legmagasabb szintű rendszergazdai szolgáltatásokat.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.