Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Felhőmegoldások


A különböző felhőszolgáltatások terjedési ütemét látva, napjainkban már nem az a kérdés, hogy megéri-e, szabad-e, hanem az, hogy mikor jön el a pillanat, hogy „felhőbe menjen” egy cég, hiszen bármely nagy szolgáltató felhőszolgáltatást is választjuk, az kényelmes, biztonságos, gyors és költséghatékony. A lehetséges döntési/átváltási időpontok a következők:

  • új eszközök (szerver, hardver, szoftver) beszerzése

  • új projekt/cég indítása, amelyhez személyre szabott/tervezett informatikai rendszerre és infrastruktúrára van szükség

  • informatikai audit során feltárt bizonyos hibák megoldása

  • ügyvezetői kérések az IT költségek optimalizálására


A felhőszolgáltatások legnagyobb előnye, hogy az igénybevett szolgáltatások használatarányos díja annak függvényében alakul ki, hogy mekkora erőforrást kell lekötnie az Ön cégének és az alábbi paraméterekből, milyen pontos igényei vannak: processzor (db), memória (GB), merevlemez (GB) és szoftverek.

Mivel számos nagy szolgáltató (IBM, Microsoft, Fujitsu, stb.) nyújt már nagyon megbízható, stabil és kényelmes felhőszolgáltatásokat, melyek között megtaláljuk a felhők nyilvános, privát, vagy hibrid formáját, így mindig az adott cég profiljának és a menedzsment elvárásainak megfelelő megoldást kell választani, melyek közötti választásban, ingyenes tanácsadást nyújtunk.
Amennyiben mélyebb vagy részletesebb információt szeretne megtudni ezen szolgáltatásokról, úgy kérje ingyenes tanácsadásunkat!


Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Kérdés*:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Amennyiben az IBM bevezető árú akciós szolgáltatására kíváncsi, úgy arról itt tájékozódhat.Milyen cégeknek ajánljuk az adott szolgáltatást?

  • Minden olyan cégnek, ahol szerver beszerzést terveznek

  • Akik csökkenteni szeretnék az informatikai beruházási költségeiket

  • Amely cégeknél volt már adatvesztés és/vagy nem stabil a szervereik működéseMiért a Master-IT-t válassza Felhőszolgáltatójának?


  • Mert az IBM-mel kötött partneri megállapodásunk révén nagyon kedvező, bevezető áron kínáljuk ezt a szolgáltatást.Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...


Rólunk mondták
Csizmadia Zsolt
Fogarasi Ép-GéPéSz Kft.,
ügyvezető
Azt szeretem a Master-IT csapatában, hogy mindig sokkal hamarabb reagálnak a problémáinkra, mint ahogy a szerződésben rögzítettük. Olyan cégeknek is ideális partner vagytok, mint cégünk, a FOGARASI Ép-GéPéSZ Kft., akiknek az összes országos telephelyén ugyanolyan magas színvonalú IT szolgáltatásra van szüksége és az egyes telephelyeken zajló munkákról, egy kézből kapunk rendszeres, naprakész tájékoztatást! Azért dolgozom már velük évek óta, mert nagyon jó áron adják a piacon elérhető legmagasabb szintű rendszergazdai szolgáltatásokat.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.